Nemovitosti

Celkem 25 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Jana Studená
Ing. Jana Studená
telefon: +420 739 500 590
jana.studena@abdomus.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej rodinného domu

Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v Hořovicích, v ulici Valdecká.

Na první pohled nenápadný dům kolaudovaný v roce 1987 prošel v roce 2018 zásadní modernizací a poskytuje moderní a úsporné bydlení pro ty, kteří touží po klidu a vlastní zahradě ve městě s kompletní občanskou vybaveností.


Rodinný dům o užitné ploše cca 155 m2 je umístěný na pozemku o celkové rozloze 514 m2 a je částečně podsklepený.


Aktuální dispozice domu je 4+1. Po vstupu do domu se v přízemí nachází zádveří, předsíň se schodištěm do patra, komorou a vstupem do sklepa, dále obývací pokoj s ložnicí, samostatná, moderně vybavená kuchyň (ze které se prochází do obývacího pokoje a prostorné koupelny). V domě naleznete řadu vestavěných skříní, které skýtají dostatek úložných prostor.


V patře je k dispozici menší hala a dva pokoje. Prostorný pokoj orientovaný na západní stranu je vybaven klimatizací. Z tohoto pokoje je také vstup na terasu s krásným výhledem na město a hrad Točník. Druhý pokoj je orientovaný na východní stranu.

RD je vytápěný tepelným čerpadlem voda vzduch, které zároveň vytápí. V jednotlivých místnostech jsou radiátory, v koupelně a na toaletě podlahové topení. Celková rekonstrukce proběhla v roce 2018 (včetně izolací střechy, výměny krytiny a okapů). Dům je osazen eurookny s trojsklem včetně žaluzií.
Součástí domu je garáž se stáním pro jedno auto a montážní jámou, krbovými kamny a řídící jednotkou pro tepelné čerpadlo, ke které je ještě připojen jako záložní zdroj kondenzační plynový kotel. V garáži se nachází také bateriové úložiště pro 4 fotovoltaické panely, které jsou umístěny na terase nad garáží. Je zde také přepínač na osvětlení (solární energie x energie ze sítě).

Zahrada je rozdělená na dvě části – travnatou a dlážděnou, na kterou je možno umístit posezení pro grilování, pergolu, altán nebo např. vířivku.


Hořovice nacházejí se poblíž dálnice D5, téměř v polovině cesty mezi Prahou a Plzní. Jedná se o příjemné město s veškerou občanskou vybaveností. Kromě obchodní zóny je zde i vyhledávaná nemocnice, MŠ, dvě základní školy a gymnázium se čtyřletým i osmiletým studiem.

V okolních brdských lesích naleznete množství cyklostezek i turistických tras.



Pokud Vás naše nabídka nabídka zaujala, rádi Vám umožníme prohlídku.
 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
33
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Hořovice
Valdecká 598/32
Plocha pozemku:
514 m2
Plocha terasy:
20 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Stáří objektu:
36
Rok kolaudace:
1987
Rok rekonstrukce:
2017
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
En. náročnost:
130 kWh/m2/rok
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 49' 49.308"N, 13° 54' 10.393"E